Tietoturva ja yksityisyys
Mitä tiedostoillesi tapahtuu, selkokielellä.
Poistetaan 60 minuutin kuluttua
Työkaluun lataamasi tiedostot ja niistä tehdyt tulokset poistetaan palvelimiltamme automaattisesti 60 minuuttia viimeisen käytön jälkeen. Niitä ei koskaan kopioida varmuuskopioihin.
Vain sinulle
Jokainen tiedosto kuuluu selainistuntoosi tai tiliisi, ja se tarkistetaan jokaisen latauksen yhteydessä. Tiedostojen osoitteet ovat satunnaisia 128-bit-tunnisteita. Jakolinkkejä on olemassa vain, jos luot sellaisen tililtäsi, ja voit peruuttaa ne milloin tahansa.
Salattu siirron aikana
Kaikki liikenne käyttää HTTPS:ää, ja selaimia ohjeistetaan käyttämään sitä aina (HSTS). Istuntoevästeet ovat HttpOnly-evästeitä ja suojattu sivustojen välisiltä pyynnöiltä.
PDF-salasanoja ei säilytetä
Kun suojaat PDF:n tai poistat sen suojauksen, salasanaa käytetään vain työkalun suorituksen ajan ja se poistetaan heti sen jälkeen.
Ei mainoksia, ei seurantatyökaluja
Emme käytä analytiikka-, mainos- tai seurantaskriptejä. Asettamamme evästeet vain pitävät istuntosi ja tiedostosi toiminnassa.
AI vain pyynnöstäsi
AI-työkalut edellyttävät ilmaista tiliä ja toimivat vain, kun käytät niitä. Dokumentti lähetetään silloin AI-palveluntarjoajallemme Anthropicille vastauksen tuottamiseksi sinulle; Anthropicin kaupallisten ehtojen mukaan sitä ei käytetä Anthropicin mallien kouluttamiseen. Emme tallenna AI-keskustelujasi.
Sinun tilisi, sinun tietosi
Tilien salasanat tallennetaan vain bcrypt-tiivisteinä. Dokumentit-osioon tallentamasi tiedostot säilyvät, kunnes poistat ne, ja tilisi poistaminen poistaa ne palvelimiltamme.