Kezdd el ingyen

Biztonság és adatvédelem

Mi történik a fájljaiddal, érthetően.

60 perc után törlődnek

Az eszközbe feltöltött fájlok és a belőlük készült eredmények az utolsó használat után 60 perccel automatikusan törlődnek a szervereinkről. Soha nem másoljuk őket biztonsági mentésekbe.

Csak a tiéd

Minden fájl a böngésződ munkamenetéhez vagy a fiókodhoz tartozik, és ezt minden letöltés ellenőrzi. A fájlok címei véletlenszerű 128-bit azonosítók. Megosztási linkek csak akkor léteznek, ha létrehozol egyet a fiókodból, és bármikor visszavonhatod őket.

Titkosított átvitel

Minden forgalom HTTPS-t használ, és a böngészők utasítást kapnak, hogy mindig azt használják (HSTS). A munkamenet-sütik HttpOnly típusúak, és védettek a webhelyek közötti kérésekkel szemben.

A PDF-jelszavakat nem tároljuk

Amikor védelemmel látsz el vagy feloldasz egy PDF-et, a jelszót csak az eszköz futása alatt használjuk, és közvetlenül utána töröljük.

Nincsenek hirdetések, nincsenek nyomkövetők

Nem használunk analitikai, hirdetési vagy nyomkövető szkripteket. Az általunk beállított sütik csak a munkameneted és a fájljaid működését szolgálják.

AI csak kérésre

Az AI-eszközökhöz ingyenes fiók kell, és csak akkor futnak, amikor használod őket. A dokumentumot ekkor elküldjük az Anthropicnak, az AI-szolgáltatónknak, hogy válaszolni tudjunk neked; az Anthropic kereskedelmi feltételei szerint nem használják fel a modelljeik betanítására. Az AI-beszélgetéseidet nem tároljuk.

A fiókod, az adataid

A fiókjelszavakat csak bcrypt-hashként tároljuk. A Dokumentumok közé mentett fájlok addig maradnak meg, amíg nem törlöd őket, és a fiókod törlésekor törlődnek a szervereinkről.