Bezpieczeństwo i prywatność
Co dzieje się z Twoimi plikami — prostymi słowami.
Usuwane po 60 minutach
Pliki, które przesyłasz do narzędzia, oraz utworzone z nich wyniki są automatycznie usuwane z naszych serwerów 60 minut po ich ostatnim użyciu. Nigdy nie są kopiowane do kopii zapasowych.
Tylko dla Ciebie
Każdy plik należy do Twojej sesji przeglądarki lub Twojego konta, a każde pobranie to sprawdza. Adresy plików to losowe identyfikatory 128-bit. Linki udostępniania istnieją tylko wtedy, gdy utworzysz link na swoim koncie, i możesz je w każdej chwili unieważnić.
Szyfrowanie podczas przesyłania
Cały ruch korzysta z HTTPS, a przeglądarki otrzymują polecenie, aby zawsze go używać (HSTS). Pliki cookie sesji są HttpOnly i chronione przed żądaniami między witrynami.
Hasła do PDF nie są przechowywane
Gdy chronisz lub odblokowujesz PDF, hasło jest używane tylko podczas działania narzędzia i usuwane zaraz potem.
Bez reklam, bez trackerów
Nie używamy skryptów analitycznych, reklamowych ani śledzących. Pliki cookie, które ustawiamy, służą wyłącznie do działania Twojej sesji i Twoich plików.
AI tylko na Twoje życzenie
Narzędzia AI wymagają darmowego konta i działają tylko wtedy, gdy z nich korzystasz. Dokument jest wtedy wysyłany do Anthropic, naszego dostawcy AI, aby udzielić Ci odpowiedzi; zgodnie z warunkami komercyjnymi Anthropic nie jest on używany do trenowania ich modeli. Nie przechowujemy Twoich rozmów z AI.
Twoje konto, Twoje dane
Hasła do kont są przechowywane wyłącznie jako skróty bcrypt. Pliki zapisane w Dokumentach pozostają tam, dopóki ich nie usuniesz, a usunięcie konta usuwa je z naszych serwerów.