Säkerhet och integritet
Vad som händer med dina filer, förklarat enkelt.
Raderas efter 60 minuter
Filer som du laddar upp till ett verktyg, och resultaten som skapas av dem, raderas automatiskt från våra servrar 60 minuter efter att de senast användes. De kopieras aldrig till säkerhetskopior.
Bara för dig
Varje fil hör till din webbläsarsession eller ditt konto, och det kontrolleras vid varje nedladdning. Filadresser är slumpmässiga 128-bit-ID:n. Delningslänkar finns bara om du skapar en från ditt konto, och du kan återkalla dem när som helst.
Krypterat under överföring
All trafik använder HTTPS, och webbläsare instrueras att alltid använda det (HSTS). Sessionscookies är HttpOnly och skyddade mot förfrågningar mellan webbplatser.
PDF-lösenord sparas inte
När du skyddar eller låser upp en PDF används lösenordet bara medan verktyget körs och raderas direkt efteråt.
Inga annonser, inga spårare
Vi använder inga analys-, annons- eller spårningsskript. De cookies vi sätter håller bara din session och dina filer igång.
AI bara när du ber om det
AI-verktyg kräver ett gratis konto och körs bara när du använder dem. Dokumentet skickas då till Anthropic, vår AI-leverantör, för att svara dig; enligt Anthropics kommersiella villkor används det inte för att träna deras modeller. Vi sparar inte dina AI-konversationer.
Ditt konto, dina data
Kontolösenord lagras bara som bcrypt-hashar. Filer som du sparar i Dokument finns kvar tills du raderar dem, och om du raderar ditt konto raderas de från våra servrar.